luni, 1 octombrie 2012

Efes prezintă Turbo Carnaval REVIEW (Andrew Rayel,Super8 & Tab,DoubleV)


Cred că a venit deja timpul să -mi reînvii blog-ul.Astăzi voi face un Review la Event-ul care a fost vineri 28.09.2012.Voi începe cred cu locația,scena,aranjament-ul și celelalte parți tehnice ale eventului,o voi face doar la scena și aspectele ce se referă la pavilionul nr. 2 care a fost destinat Trance-rilor.Aici le dau organizatorilor nota 9,mi-a plăcut totul,cu o mică excepție,înălțimea scenei,la ora 23:00 după ce sa finisat timpul destinat lui Guess Who și Ivan Dorn,toată lumea a venit înăutru,și venind mai înfață pentru a fi mai aproape de artiștii preferați am sesizat că nu-i văd,din primele rînduri nu se vedeau,avea-i senzația că cineva a apăsat Play la un set mixat de acasă prin Ableton Suite,sau MixMeister,și acesta a fost singurul moment neplăcut cred,chiar și lipsa garderobei nu sa simțit atît de tare.Amplasarea WC-urilor cît și a Zonei Relax la fel sunt extrem de bine alese și nu poate nu bucura amplasarea lor,totul compact,aproape,comod,bravo.
Acum voi vorbi despre set-urile ascultate la event,Andrew Rayel a avut un set de nota 10,Mash-Up-irle sale mortale,la fel ca și Track-urile: Aeon Of Revenge,550 Senta (Aether Mix),How Do I Know,Coriolis,Concrete Angel,J'ai Envie De Toi (Tom Fall Remix),The Perfect Match... m-au distrus din punct de vedere mintal și fizic,demult nu am auzit așa un bun set la încălzire.
Dar băieții de la Super8 & Tab nu au rămas mai în urmă,așa track-uril și remix-uri de ale lor care deja au devenit classică ca:Can't Sleep (Super8 & Tab Remix),Nothing But You (Super8 & Tab Remix),On A Good Day (Metropolis),Irufushi,Black Is The New Yellow... au bucurat sufletele mult mai tare fiind mixate de creatori.
Și așa ca la urmă vin băieții de la DoubleV cu un tracklist care cred că a fost tot atît de bun ca și la oaspeții capitalei,atît din Finlanda (Super8 & Tab) cît și din Călărași (Andrew Rayel).Compozițiile date au scurs și ceea ce mai rămăsese după cele cîtevai ore de dans,spre exemplu: Take Your Hand (DoubleV Remix),Before You Go (DoubleV Remix) [Care așa să zic sincer îl ascult și acum cînd scriu acest Review],Perfect Love,On The Brute (DoubleV Mash-Up),U Got 2 Know,These Silent Hearts (Ralphie B Remix),Make Me Feel [La acest track m-ai nu am lăcrimat,mi-am adus aminte de copilărie,cred că avem vrio 12 ani cînd îl ascultam,și toate acele emoții și trăiri le-am simțit din nou și abia m-am abținut să nu lăcrimez de euforie].
Nota care o merită artiștii enumerați mai sus pentru comunicarea cu publicul e 10 pentru toți,au fost liberi,în comunicare,nu sau rușinat să coboare jos și să împartă cîteva autografe.Așa deci nota finală pentru acest event e 10 (IMHO),aș dori să mulțumesc foarte mult companie NRG Events pentru asta,și în special lui Eugen Boico a.k.a. Jenya Solid,pentru acele clipe formidabile.Dar nu uit nici de acel #TranceFamily care e mereu alături de mine și împarte aceste momente de bucurie cu mine pentru aceasta le mulțumesc tuturor,nu-i voi enumera că cred că sunt prea mulți)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu