miercuri, 24 august 2011

Îmi Bag Eu P*la În Serviciile Noastre

Îmi bag eu p*la în serviciile noastre de acțiune rapidă cum e 112,911,903...La intersecția Petru Zadnipru-Mircea cel Bătrîn căzuse un bărbat de vrio 55 de ani,capul spart fară cunoștință,sun la 112,ea îmi zice să sun la 903,dar eu mam întrebat pentru ce stă ea acolo sămi dea mie indicații ce să fac???Sun la 903,acolo îmi zic că deam așa chemare au,se vedecă sunase băiatul de lîngă mine.Am stat vrio 15 min și am așteptat în cel mai mare soare să vină salvarea,și tot na mai venit.Doar din motiv că mă grăbeam,l-am rugat pe băiatul ăla să stea acolo că treb să plec.Dar îs precis 100% că dacă mai stăteam vrio 10 min tot nu veneau.Aceste acțiuni în mintea mea se excplică doar printr-o frază: "Moldova Țara Minunilor".

5 comentarii:

  1. Ţara în care maşina cu pizza sau taxi-ul ajunge mai repede decât ambulanţa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drept,drept,dar oare îmi zice cineva de ce noi procedăm așa dacă știm că nui corect???

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu un caz asemanator. Cand un prieten si-a pierdut cunostinta intr-o cafenea. Am chemat ambulanta, normal ca a venit deja prea tarziu, insa cel mai ridicol s-au comportat chelnerii. Omul era pe moarte pe ei insa banii ii interesau. Asai situatia in tara! Banuiesc ca cei de la servicii de urgenta stau si se joaca toata ziua in Counter Strike sau casino online, ceea ce si eu practic din cand in cand, dar nu in astfel de situatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. nicu într-o situație asemănătoare a nimerit tatăl meu pe trasa Leușeni-Chișinău cînd un sofer de camion a adormit și a făcut accident,șoferul a murit pe loc,tatăl meu sună la 112 și i-a lămurit ce și cum dar ea îi zice să sune la poliția din raionul dat,dar tatmio cînd o început s io înjure,zicîndui că pentru ce stă ea acolo și pentru ce primește bani???a întrebat-o dacă macar își închipuie despre ce merge vorba,ca omul a făcut accident moratl,dar ea nimic a pus receptorul...

    RăspundețiȘtergere
  5. mda..nu este nimic nou, e ca un risk la pariuri cu serviciile noastre

    RăspundețiȘtergere